dilluns, 8 de juny del 2020

ACTIVITATS PER 1r, 2n i 3r. 09/06/2020

Seguim, seguim i seguim🏃🏃🏃! Aquí està prohibit baixar del carro🐴. Ja queda poc⌚per arribar a final de curs🏆🎓i ara ja no podem afluixar. Llàstima que hagi estat un curs marcat per la pandèmia del Coronavirus😷🏠, però esper que ens hagi servit per aprendre alguna cosa. Gràcies a totes les famílies que formen 🏈l'Equip Vallseca🏀, ja vos dic que jo ja he après molt gràcies a vosaltres. 
❤Gràcies famílies❤

Seguimos, seguimos y seguimos🏃🏃🏃! Aquí está prohibido bajar del carro🐴. Ya queda poco⌚para llegar a final de curso🏆🎓y ahora ya no podemos aflojar. Lástima que haya sido un curso marcado por la pandemia del Coronavirus😷🏠, pero espero que nos haya servido para aprender alguna cosita. Gracias a todas las familias que forman 
🏈El Equipo Vallseca🏀, ya os digo que yo ya he aprendido mucho gracias a vosotr@s.
❤Gracias familias❤

Les activitats per aquesta setmana: // Las actividades para esta semana:

1) ESCALFAMENT GENERAL // CALENTAMIENTO GENERAL. 

Realització dels exercicis que apareixen al vídeo "Four minute Tabata with Sonora Elementary". Són 4 minuts per posar el nostre cos en marxa.

Realización de los ejercicios que aparecen en el vídeo "Four minute Tabata with Sonora Elementary". Son 4 minutos para poner nuestro cuerpo en marcha.

PUEDES MANDAR UN VÍDEO DE TU CALENTAMIENTO. MÁXIMO 1 MINUTO.

2) REPTE DE LA BOLLA DE PAPER // RETO DE LA BOLA DE PAPEL.

Paper Ball Knock Out Challenge. És un joc perfecte per jugar en totsol o en família. Al bloc vos mostraré com jugar de forma individual però si algú té interès, també posarem l'enllaç per veure el vídeo de com jugar amb més gent.

Necessitam
:
  • 1 bolla de paper,
  • una tovallola o tela,
  • un pal de granera,
  • un cronometre (pot servir un telèfon mòbil),
  • Una tassa o tassó perquè sigui el vostre objectiu.
Poseu una manta (o un parell de tovalloles) al vostre objectiu per ser l'àrea que no es pot trepitjar. A damunt la tovallola, ben al centre, posam la tassa. Aleshores, necessitareu posar el pal a 2 metres de la manta perquè sigui la vostra línia de llançament inicial.

Per jugar, hem de preparar el cronometre perquè compti fins a 2 minuts. Quan el cronometre ja està preparat, ens situam darrera la línia de llançament inicial amb una bolla de paper i començam a llançar la bolla per ficar-la a dins la tassa. Si no la ficam dins la tassa, ens podem moure per agafar-la però NO PODEM TOCAR LA TOVALLOLA PER LLANÇAR. Cada vegada que encistellam la bolla a la tassa aconseguim un punt i hem de tornar a començar a llançar des de la línia de llançament inicial i així fins que passen els 2 minuts. Cal dur un recompte de les vegades que hem encistellat la bolla de paper a la tassa.

Papel Ball Knock Out Challenge. Es un juego perfecto para jugar sólo o en familia. En el blog os mostraré cómo jugar de forma individual pero si alguien tiene interés, también pondremos el enlace para ver el vídeo de cómo jugar con más gente.

Necesitamos:
- Una bola de papel,
- Una toalla o tela,
- Un palo de escoba,
- Un cronómetro (puede usar un teléfono móvil),
- Una taza o vaso para que sea el objetivo.

Hay que poner una toalla (o un par de telas) que será el área que no se puede pisar. Encima la toalla, bien en el centro, ponemos la taza. Entonces, se necesitará poner el palo a 2 metros de la manta para que sea la línea de lanzamiento inicial.

Para jugar, tenemos que preparar el cronometro para que cuente hasta 2 minutos. Cuando el cronómetro ya está preparado, nos situamos detrás de la línea de lanzamiento inicial con una bola de papel y empezamos a lanzar la bola para meterla dentro de la taza. Si no la metemos dentro de la taza, nos podemos mover para cogerla pero NO PODEMOS TOCAR LA TOALLA PARA LANZAR. Cada vez que encestamos la bola en la taza, conseguimos un punto y tenemos que volver a empezar a lanzar desde la línea de lanzamiento inicial y así hasta que pasan los 2 minutos. Hay que ir contando las veces que hemos encestado la bola de papel en la taza.
MANDA UN VÍDEO DE TU RETO. PUEDES REPETIRLO LAS VECES QUE QUIERAS, HASTA MANDAR EL RETO CON EL MEJOR RESULTADO POSIBLE.
3) BALL AMB ZUMBA KIDS // BAILE CON ZUMBA KIDS.

Visualitza el video i practica el ball de la cançó en angles del "Osito Gominola". Visualiza el video y practica el baile de la canción en inglés del "Osito Gominola".

MANDA UN VIDEO CON UN FRAGMENTO DE TU BAILE.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa'ns un comentari