dilluns, 1 de juny de 2020

ACTIVITATS PER 1r, 2n i 3r. 02/06/2020

He, he, hey! Una setmana més ja tornam a estar aquí per fer un poc d'activitat física. Moltes gràcies a tots els nins, nines, mestres i famílies que fan possible que poguem continuar fent jocs i activitats des de la distància. Recordau, que encara no els pogueu sentir, veure, tocar o escoltar, heu de saber que molts i moltes dels vostres amics i amigues fan les activitats des de la seva casa fent que continuem units en aquests moments tan difícils. Per aquest motiu, dir-vos que estic molt orgullós de formar part de l'EQUIP VALLSECA al igual que tots i totes vosaltres. GRÀCIES!

Les activitats proposades per aquesta setmana són: / Las actividades para esta semana son:

1) ANIMAL FLOW. A les setmanes passades vam treballar postures corporals imitant animals, però aquesta setmana, donam una passa més i farem un entrenament que es basa en copiar els moviments d'animals que es diu Animal Flow. Compartim 2 vídeos per aprendre un poc d'aquest tipus d'entrenament.

1) ANIMAL FLOW. En las semanas pasadas trabajamos las posturas corporales imitando animales, pero esta semana, damos un paso más y haremos un entrenamiento que se basa en copiar los movimientos de animales que se llama Animal Flow. Compartimos 2 videos para aprender un poco de este tipo de entrenamiento.

Pilar Rubio haciendo Animal Flow.

Adriana Martín nos enseña a trabajar haciendo el animal.

PODÉIS MANDAR ALGÚN VIDEO O FOTO HACIENDO ANIMAL FLOW.


2) CLASSE DE KARATE AMB SANDRA SÁNCHEZ. La segona activitat és un vídeo del programa ClanEduca amb na Sandra Sánchez, tota una campiona del món de karate. Per fer aquesta activitat necessitareu dues bosses de plàstic, una petita i una grossa.


2) CLASE DE KARATE CON SANDRA SÁNCHEZ. La segunda actividad es un video del programa ClanEduca con Sandra Sánchez, toda una campeona del mundo de karate. Para hacer esta actividad váis a necesitar dos bolsas de plástico, una pequeña y otra grande.PODÉIS MANDAR ALGÚN VIDEO TRABAJANDO CON LAS BOLSAS DE PLÁSTICO.

3) STACKING. (APILAMENT) // (APILAMIENTO).

La setmana passada, als alumnes de 4t, 5è i 6è vam proposar per practicar l'Stacking que és un esport que consisteix en muntar i demontar piràmides de tassons de plàstic en el menor temps possible.

La semana pasada, a l@s alumn@s de 4º, 5º y 6º prupusimos para practicar el Stacking que es un deporte que consiste en montar y desmontar pirámides de vasos de plástico en el menor tiempo posible.

Videos de Staking para ver como funciona:


JUGADA 3-3-3
PILAR RUBIO HACIENDO STACKING EN EL HORMIGUERO

Videos de compañer@s del cole haciendo Stacking en casa:


A ver si eres capaz de montar con vasos o otros materiales, torres como las de la siguiente imagen:
PUEDES MANDAR ALGUNA FOTO DE LAS TORRES O PIRÁMIDES QUE CONSTRUYAS.

ESPERAMOS VUESTRA PARTICIPACIÓN Y RECORDAD QUE PARA CUALQUIER CONSULTA, DUDA, COMENTARIO, VIDEO, FOTO, ETC, POR FAVOR POR PRIVADO A TRAVÉS DEL WHATSAPP.
GRACIAS.

Cap comentari:

Publica un comentari

Deixa'ns un comentari