dilluns, 25 de maig del 2020

ACTIVITATS PER 4t, 5è i 6è. 26/05/2020

CEIP Gabriel Vallseca no atura i l'Equip Vallseca ja torna a ser aquí una setmana més. Desitjam que més prest que tard poguem tornar a fer educació física tots i totes junts i juntes. Mentre, aquí tenim les activitats propostes per aquesta setmana:

1) EXERCICIS DE CROSSFIT // EJERCICIOS DE CROSSFIT.

Batman i Batgirl ens plantegen fer un circuit d'exercicis. Heu d'intentar fer-los tots, realitzant les repeticions indicades a cada exercici, si no podeu, almanco, heu de fer el màxim de repeticions que pogueu. Pensau a descansar una estona entre exercici i exercici i bebeu aigua per tenir una bona hidratació.

Batman y Batgirl nos proponen hacer un circuito de ejercicios. Tenéis que intentar hacerlos todos, realizando las repeticiones indicadas en cada ejercicio, si no podéis, al menos, haced el máximo de repeticiones que podáis. Pensad a tomar un tiempo para descansar entre ejercio y ejercicio y bebed agua para una buena hidratación.



HAY QUE REALIZAR TODOS LOS EJERCICIOS, SUMANDO LOS DE BATGIRL Y LOS DE BATMAN EN TOTAL SON 18. TENÉIS QUE MANDAR ALGUNA FOTO O ALGÚN VIDEO HACIENDO LAS ACTIVIADES. 


2) STACKING. (APILAMENT) // (APILAMIENTO).

L'Stacking és un esport individual que consisteix en muntar i demontar piràmides de tassons en el menor temps possible. Per jugar necessitarem tassons de plàstic i un rellotge o cronometre per mesurar el temps. A continuació podràs veure uns vídeos per entendre millor com funciona.

El Stacking es un deporte individual que consiste en montar y desmontar pirámides de vasos en el menor tiempo posible. Para jugar vamos a necesitar vasos de plástico y un reloj o cronometro para medir el tiempo. A continuación podrás ver unos videos para entender major como funciona.


JUGADA 3-3-3

JUGADA 3-6-3


STACKING DE PILAR RUBIO EN EL HORMIGUERO 

A la següent imatge pots veure algunes jugades que pots practicar a casa. Recorda que has d'emprar tassons de plàstic i que si ja controles molt una jugada, pots fer-la amb temps per veure quan tardes en muntar i desmuntar.

En la siguiente imagen puedes ver algunes jugades para practicar en casa. Recuerda que tienes que usar vasos de plástico y que si ja controlas mucho una jugada, puedes hacerla cronometrando el tiempo que tardes en montar y desmontar.

ATREVETE A MANDAR UN VIDEO HACIENDO STACKING EN TU CASA.

3) BALL DE "ECHA PA'LLA" DE PITBULL // BAILE DE "ECHA PA'LLA" DE PITBULL. 

Per acabar, podeu veure alguns balls i coreografies de la cançó "Echa pa'lla" de Pitbull. A veure si us animau a ballar un poc. Podeu fer que els vostres familiars, amics/amigues, veïnats/veïnades, ... participin.

Para terminar, podéis ver algunos bailes y coreografies de la canción "Echa pa'lla" de Pitbull. A ver si os animáis a bailar un poco. Podéis intentar que vuestros familiares, amig@s, vecin@s, etc, participen con vosotr@s.

COREOGRAFÍA FÁCIL

COREOGRAFÍA ORIGINAL

COREOGRAFÍA PROFESIONAL


ANIMATE A MANDAR UN VIDEO TUYO BAILANDO UN FRAGMENTO DE ESTA CANCIÓN. PUEDES CREAR TU PROPIO BAILE O IMITAR LAS COREOGRAFÍAS DE LOS VIDEOS. ANIMA A MÁS GENTE A PARTICIPAR EN EL BAILE DE TU VIDEO.

💪ESPERO QUE LO PASÉIS MUY BIEN Y QUE OS DIVERTÁIS MUCHO.💪

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa'ns un comentari