dilluns, 25 de maig del 2020

ACTIVITATS PER 1r, 2n i 3r. 26/05/2020

Benvolguts i benvolgudes nins i nines de CEIP Gabriel Vallseca, L'Equip Vallseca ja torna a ser aquí una setmana més. Desitjam que més prest que tard poguem tornar a fer educació física tots i totes junts i juntes. Mentre, aquí tenim les activitats propostes per aquesta setmana:

1) EXERCICIS DE CROSSFIT // EJERCICIOS DE CROSSFIT.

Batman i Batwoman ens plantegen fer un circuit d'exercicis. Heu d'intentar fer-los tots, realitzant les repeticions indicades a cada exercici, si no podeu, almanco, heu de fer el màxim de repeticions que pogueu. Pensau a descansar una estona entre exercici i exercici i bebeu aigua per tenir una bona hidratació.

Batman y Batwoman nos proponen hacer un circuito de ejercicios. Tenéis que intentar hacerlos todos, realizando las repeciones indicades en cada ejercicio, si no podéis, al menos, haced el máximo de repeticiones que podáis. Pensad a tomar un tiempo para descansar entre ejercio y ejercicio y beber agua para una buena hidratación.

TENÉIS QUE MANDAR 2 FOTOS REALIZANDO LOS EJERCICIOS.

2) IDEES PER JUGAR AMB GLOBUS // IDEAS PARA JUGAR CON GLOBOS EN CASA.

La següent proposta és un llistat de jocs i activitats per jugar a casa amb globus. si no teniu globus, podeu adaptar els jocs per jugar amb pilotes, bolles de paper, etc. Heu d'emprar la imaginació.

La siguiente propuesta es un listado de juegos y actividades para jugar en casa con globos. Si no tenéis globos, podéis adaptar los juegos a pelotas, bolas de papel, etc. Hay que usar la imaginación.

A VER SI MANDÁIS UN VIDEO JUGANDO A UN JUEGO DE ESTOS. TAMBIÉN PUEDE SER UN JUEGO INVENTADO VUESTRO.

3) COREOGRAFIA DE ZUMBA (FÀCIL) // COREOGRAFÍA DE ZUMBA (FÀCIL).

Per acabar, una proposta molt bailonga, a veure si podeu seguir el ritme de la cançó "I LIKE TO MOVE IT". És molt fàcil de ballar i aporta molta energia positiva.

Para terminar, una propuesta muy bailonga, a ver si podéis seguir el ritmo de la canción "I LIKE TO MOVE IT". Es muy fàcil de aprender y aporta mucha energia positiva.

SE ADMITEN VIDEOS DIVERTIDOS, NO ES OBLIGATORIO MANDAR VIDEO PERO ME GUSTARÍA QUE AL MENOS VEÁIS UNA VEZ EL BAILE Y LO INTENTÉIS PRACTICAR.


✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌✌


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa'ns un comentari