dilluns, 1 de juny del 2020

ACTIVITATS PER 4t, 5è i 6è. 02/06/2020

Hello! Una setmana més ja tornam a estar aquí per fer un poc d'activitat física. Moltes gràcies a tots els nins, nines, mestres i famílies que fan possible que poguem continuar fent jocs i activitats des de la distància. Recordau, que encara no els pogueu sentir, veure, tocar o escoltar, heu de saber que molts i moltes dels vostres amics i amigues fan les activitats des de la seva casa fent que continuem units en aquests moments tan difícils. Per aquest motiu, dir-vos que estic molt orgullós de formar part de l'EQUIP VALLSECA amb tots i totes vosaltres. GRÀCIES!

Les activitats proposades per aquesta setmana són: / Las actividades para esta semana son:

1) CIRCUIT AMB MARCUS COOPER WALZ. A Mallorca tenim la sort de tenir a molts campions i campiones, un d'ells, es en Marcus Cooper Walz, campió olímpic i campió del món de piragüisme. Al canal de Clan, en Marcus ens ofereix la possibilitat de fer un circuit amb ell.

1) CIRCUITO CON MARCUS COOPER WALZ. En Mallorca tenemos la suerte de tener a much@s campiones y campeonas, uno de ellos es Marcus Cooper Walz, campeón olímpico y campeón del mundo de piragüisme. En el canal de Clan, Marcus nos ofrece la posibilidad de hacer un circuito con él.

CLICA SOBRE LA IMAGEN PARA VER EL VIDEOY REALIZA EL CIRCUITO. VAS A NECESITAR 5 PARES DE CALCETINES, UN PALO DE ESCOBA Y UN MUÑECO O ALGO PARECIDO. PUEDES MANDAR ALGUNA FOTO DE COMO HAS MONTADO EL CIRCUITO.

2) MÀGIA AMB LUIS PIEDRAHITA. / MAGIA CON LUIS PIEDRAHITA.




SI CLICÁIS SOBRE LA SIGUIENTE IMAGEN DE LUIS PIEDRAHITA, PODRÉIS VISITAR UN ENLACE EN EL QUE HAY MUCHOS TRUCOS DE MAGIA Y LA EXPLICACIÓN DE COMO SE REALIZAN.


PUEDES INTENTAR REALIZAR LOS TRUCOS QUE MÁS TE GUSTEN Y MANDAR UN VIDEO DE COMO DOMINAS ESE TRUCO DE MAGIA.

3) SALUTACIÓ AL SOL DE IOGA. Per acabar te mostram un vídeo que explica breument les postures que formen la "Salutació al Sol" que es fa al ioga. 

3) SALUDO AL SOL DE YOGA. Para terminar, te mostramos un video que explica brevemente las posturas que forman el "Saludo al Sol" que se realiza en el yoga.


PUEDES PRACTICAR EL "SALUDO AL SOL" Y MANDAR UN VIDEO PARA ENSEÑAR COMO TE SALE.

ESPERAMOS VUESTRA PARTICIPACIÓN Y RECORDAD QUE PARA CUALQUIER CONSULTA, DUDA, COMENTARIO, VIDEO, FOTO, ETC, POR FAVOR POR PRIVADO A TRAVÉS DEL WHATSAPP.
GRACIAS.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa'ns un comentari